9 Mart 2009

İREM İŞ'TE

İrem ne zamandır benim çalıştığım yeri merak ediyor, sorular soruyordu. "Anne sen işte ne yapıyorsun, orada benim fotoğrafım var mı?" gibi.

Ben de cumartesi günü İrem Hanım'ı fabrikaya götürmeye karar verdim. Hem ona çalıştığım yeri gösteririm, hem de çimlerde koşar oynad diye. Ayrıca İrem'in arkadaşlarının anneleri de geliyorlar, onlarla da oynar, ben de hava müsaitse biraz tenis oynarım dedim.

İrem çok sevdi işyerini.. Masaya oturdu bilgisayarda yazı yazdı..




Çimlerde koştu koştu.. Hadi annecim koş dedim, en sonunda "Anne artık yürüyelim çünkü ben çok yoruldum" dedi.. İrem'in ağzından yoruldum lafını duymak kolay değil...



Ben oynayamadım ama İrem tenis oynadı...


İrem'İn arkadaşları. Yukarıdan aşağıya : Deniz, Alyasu, İrem..


Ve ananeye geldik.. Uyukladı resmen arabada.


Ertesi gün ananeden dönerken ayakkabılarını kendi giydi... Biraz uğraştı ama artık ayakkabılarımızı hep "tendi tendime" giyiyor...

"Anne beni hep buraay getir" sözüyle bitti işyeri ziyaretimiz. Çok sevdi. Tabi herkesten gelen yoğun ilgi de hoşuna gitti minişin... Herkesle sanki uzun zamandır tanıyormuş gibi öpücükler atıyor, kucaklarına gidiyor, masalarında oturuyor..
"Anne ben de büyüdüm artık işe gidicem" diyor.
Canım ya...










































3 yorum:

ELÇİN'İN YERİ dedi ki...

demek tendi tendime :)

bayıldım çok tatlı

Primarima dedi ki...

şimdi işe gitmek ister tabi ,ama büyüyünce kaçmaya yer arar herhalde:)maşallah çok güzel gözleri var söylemeden edemedim :)

Seher Ozturk dedi ki...

Elçin & Prima Rima : Çok teşekkür ederim...