14 Kasım 2008

Kızımı Özledim

İremcim....Dün seni göremedim, çok özledim annem ya. Az önce konuştum "anne sen yarın buraya gel". Canım ya zaman kavramını şaşırınca çok tatlı oluyor çocuklar. Akşam gelicem annecim, merak etme.Eve geldim dün, yemek hazırlamaya başladım, bir yandan da kızımla pasta yapmak için malzemeleri vs. hazırlıyordum. Günün en güzel kısmını bekliyorum, kapı çalacak ben açıcam, anne ben geldim diyecek kucağıma alıcam, anne seni çok özledim diyecek, kollarımı sevecek, ne hazırladın diye mutfağa bakacak (bunu duyan da İrem Hanım'ı çok iştahlı zannedebilir ama maalesef değil)... Kapı çaldı, bir heyecan açtım kapıyı ama baktım "nerde?". kızı getirmemiş babamız, kıyamamış. Ben de kıyamıyorum, çalışan annelerin çocuklarına en çok da bu nedenle çok üzülüyorum. Uykunun en tatlı yerinde, sabah erkenden o sıcacık yatağından uyandırılıyor ve anneanne-babaanne-kreş artık nereye gidiyorsa oraya bırakılıyorlar. Bizim kız da babaanneye gidiyor sabahları. Perşembe sabahı uyumak istiyorum diye uyanınca sabah, biraz da rahatsızdı ne zamandır, babası sabah uyanmasın diye getirmemiş. İnanır mısınız gözlerim doldu. Çok özledim. Allah kimseyi çocuklarından ayırmasın.

Neyse 2 gün tatil artık bol bol oynarız küçük hanımla. Hafta sonumuz biraz yoğun (aslında biraz değil epey yoğun olacak). Bugün Ankara’dan küçük teyzemiz de gelecek. Teyzeler bizim için değil İrem Hanım için geliyorlar zaten. Neyse, ben de çok özledim ablacım seni (ikinizi de özledim pardon kızlar).

Minişimle yarın okula gidemeyeceğiz çünkü bizim fabrikanın bir etkinliği var ve ben öğlene kadar orada görevliyim. İrem Hanımla birlikte cumartesileri bir anaokulunun anne-çocuk oyun saati etkinliğine katılıyoruz. Fırsatı olan annelere tavsiye ederim. Ben çocuğumun hem bir okul-kreş-arkadaş grubu içine girmesini, hem de benimle olmasını istedim ve kızımla birlikte çok güzel zaman geçiriyoruz. Neyse haftaya gideriz inşallah.

3 yorum:

mizyal dedi ki...

kurban olsun teyzesi onaaa:))
bu 3.nolu teyze
ama olsun ısmımı soyluyo ya:)
ay bı gelsem opsem koklasaam..
kokoşş yeğenim benim:)simdiden handan tezzesi gibi kokoş buuu:)

Adsız dedi ki...

sonrada annesi babasina kusmus, kizini getirmedi diye.:(

halbuki babasi aylarca yok. taaa 3000 km oteye gidiyor....

Cafe Gusto dedi ki...

Hayırlı olsun Seherciğim blog dünyasına hoş geldin..İremcik de pek tatlıymış annesi nazar deymesin..sevgiler...